Nove pretnje nasilnika iz Vranja

Lokalne vesti - Petak 09.09.2022 - 09:27

Dejan Nikolić Kantar preti i u zatvoru pripadniku službe obezbeđenja: „Daću za tebe i tvoju porodicu 30 hiljada evra, videćeš ti ko sam ja“

Foto:Mup Foto:Mup
Zbog pretnji vlasnici i zaposlenima u OK radiju u Vranju, višestruko osuđivani Dejan Nikolić Kantar, nalazi se u pritvoru od 17. juna. Pretnje je ponovio i 16. avgusta na glavnom pretresu, zbog čega je podneta nova prijava za pretnje.
 
Nasilničko ponašanje demonstrira i u Centralnom zatvoru u Beogradu. Prema saznanjima, on je dan posle suđenja i ponovljenih pretnji, 17. avgusta, prilikom redovnog odlaska u kantinu, galamio na radnike kantine. Kada je upozoren od strane pripadnika službe obezbeđenja na poštovanje kućnog reda, Dejan Nikolić Kantar mu je uputio uvredljive reči i to više puta: „Pičko jedna, udari me ako smeš, jebem te u usta, smradu jedan“, „daću za tebe i tvoju porodicu 30 hiljada evra, videćeš ti ko sam ja“.
 
U Centralnom zatvoru se povodom ove pretnje vodi disciplinski postupak protiv pritvorenika, a o ovom događaju obavešten je i nadležan sud.Očekuje se reakcija tužilaštva. Ovo je još jedna u nizu pretnji, izrečenih uz prepoznatljive uvrede.
 
Podsećamo suđenje Dejanu Nikoliću za pretnje načelniku PU u Vranju  sa sličnim vokabularom:  „Zapamtićeš ti mene, i tebe će neko da sredi… i tvoja deca će da ispaštaju…”, trebalo je da se održi 5.septembra a odloženo je za naredni mesec.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
vođa klana
09.09.2022. , 09:42
On i dalje preti ... ima li kraja ovome ? Dokle više da slušamo bljuvotine i grozote nepismenog a silnog mafijaša... udara na sve živo ...