Novi direktor u Poljoprivrednoj

Lokalne vesti - Utorak 18.11.2014 - 10:51

Diplomirani inženjer poljoprivrede Saša Radičević izabran je za novog direktora Poljoprivredno-veterinarske škole „Stevan Sinđelić“ u Vranju.

Poljoprivredna: Novi direktor posle 13 godina Poljoprivredna: Novi direktor posle 13 godina

Radičević je od tri kandidata koja su se javila na konkurs dobio najveći broj glasova na Školskom odboru u toj obrazovnoj ustanovi i sada se nakon izbora čeka i saglasnost ministra prosvete kako bi Radičević preuzeo funkciju.

Dragan Anđelković, dosadašnji direktor škole na toj funkciji proveo je 13 godina, a mandat mu ističe 15. decembra 2014., posle čega se on vraća u nastavu.

U prvoj izjavi za OK Radio novoizabrani direktor  Poljoprivredno-veterinarske škole Saša Radičević kaže da je u njegovom izboru bilo sve regularno i da je pobedio u drugom krugu glasanja.

- Od tri kandidata koji su konkurisali dobio sam najveći broj glasova. Nakon glasanja i mog izbora  odlukom Školskog odbora dokumentaciju smo dostavili Ministarstvu prosvete i sada čekamo saglasnost ministra – kaže Radičević.

Radičević kaže da će njegov prioritet u radu na novoj funkciji biti podizanje nivoa škole, što veći broj učenika, a samim tim i pun fond časova za profesore, njegove kolege.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: