Novi direktor ZC: Neće biti kadrovskih promena

Lokalne vesti - Utorak 03.12.2013 - 13:40

Novoimenovani direktor Zdravstvenog centra u Vranju Vladimir Stamenković izjavio je ekskluzivno za OK Radio da će mu prioritet u radu biti završetak novog Hirurškog bloka.

ZC Vranje ZC Vranje

Kako je kazao, nikakvih kadrovskih promena neće biti, bar za sada.

– Ja nikoga sada neću da ganjam, jer sam prevashodno lekar. Mene zanima isključivo medicina i u skladu sa tim ću i raditi na unapređenju uslova rada.

Dakle, nastojaću da se Hirurški blok završi i aktivira, da se poboljšaju uslovi rada u celom Zdravstvenom centru i moj rad biće usmeren na poboljšanje međuljudskih odnosa.

Ne mislim nikome da „skidam glave“ niti da pravim bilo kakve presije u centru.

Jednostavno radićemo normalno, jer jedino tako možemo uspešno da idemo dalje – kaže Stamenković.

On dodaje da sada nema uvid u celokupnu situaciju u Zdravstvenom centru, te da će narednih dana detaljno ispitati šta sve nedostaje i šta treba dodati i oduzeti.

– Ja sam danas stupio na dužnost direktora. Narednih dana ću videti šta treba da se radi i šta je prioritet.

Tek tada ću moći da govorim konkretno o daljim potezima rukovodstva centra. Ono što zasigurno mogu da kažem je da nikakvih kadrovskih promena neće biti.

Ista ekipa ostaje na svojim mestima i nastavlja da radi svoj posao – kaže Stamenković.

Inače, on je po struci specijalista urolog, a iza sebe ima karijeru dugu 30 godina. Od toga je na odeljenju urologije vranjskog Zdravstvenog centra 23 godine.  

Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: