"Novi dom": Sindikat ne stoji iza ocena o propasti firme

Lokalne vesti - Utorak 17.09.2013 - 15:45

Nakon pisanja OK Radija o teškoj situaciji u „Novom domu“ u Vranju, oglasio se predsednik Samostalnog sindikata u tom preduzeću Radivoje Mikić, tvrdeći da iza navoda iznetih u pomenutom tekstu ne stoji taj sindikat.

Demanti sindikalista Demanti sindikalista

– Sindikalna organizacija JP „Novi dom“ ne stoji iza objavljenog natpisa i u potpunosti se ne slaže sa objavljenim tekstom iza koga stoji novinar Aleksandar Stojković – piše u demantu sindikata koji je potpisao predsednik Mikić.

Redakcija OK Radija podseća da poseduje izvod iz zapisnika sa sindikalnog sastanka održanog 12. jula ove godine i dopise upućene nadležnim gradskim strukturama nekoliko dana kasnije.

U njima je precizno prezentovana situacija u preduzeću koja se odnosi na dugovanja „Novog doma“, stranačko zapošljavanje, prazne kotlarnice, blokadu računa preduzeća, zloupotrebu službenog vozila, isplate zarada i putnih troškova, nedostatak HTZ opreme i iznošenje inventara iz prostorija ustanove.

Takođe, OK Radio imao je uvid i u dokument koji sve navode sindikata iznete u tekstu „Novi dom pod potpunim rasulom“ potvrđuje, a koji je potpisao između ostalih i predsednik Mikić.

Aleksandar Stojković

 

    

   

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: