Novi napad na Recka: Pretukao Ratkovića, pa ga OPALIO PO DŽEPU?

Lokalne vesti - Četvrtak 20.06.2019 - 10:34

Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost proširio je optužbe na račun predsednika i trenera Dinama iz Vranja, Dragana Antića Recka.

Sindikalci iznose nove optužbe FOTO: G. Mitić/OK Radio Sindikalci iznose nove optužbe FOTO: G. Mitić/OK Radio
Sindikalci su najpre optužili Antića da je 11. maja, na poluvremenu utakmice između Dinama i Spartaka, pretukao fudbalera Luku Ratkovića.
 
- Čupao je za kosu i cimao napred-nazad igrača Luku Ratkovića, unosio mu se u lice, vređao ga i upućivao pogrdne reči, a nakon toga polomio inventar u svlačionici i zadao još nekoliko udaraca u predelu glave igraču Luki Ratkoviću – navode iz sindikata.
 
Uprava Dinama je u svom odgovoru naglasila da optužbe stižu neposredno pred prelazni rok, što tumače kao vid pritiska da Ratković, koji je afirmaciju stekao upravo u vranjskom klubu, dobije ispisnicu pre vremena.
 
- Vika, treska, ljutnja, kod negativnog rezultata su normalne posledice slabe igre, a sve to je nepotrebno objašnjavati fudbalskoj javnosti, a posebno g-dinu Poledici, željnog medijske pažnje, koji iz ničega pokušava da napravi nešto - stoji u odgovoru uprave Dinama koji ove optužbe smatra hajkom na Dragana Antića.
 
U svom novom saopštenju, Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost navodi da je Dinamo, četiri dana nakon što je Antić „pretukao Ratkovića“, doneo odluku da kazni igrača sa 80 odsto od zarade u periodu od šest meseci.
 
- Formalno pravno nemoguće je bilo sprovesti disciplinski postupak i doneti odluku u roku od 4 dana a kazna oduzimanja 80 odsto od zarade je nezakonita i pravno neodrživa.
 
Igrač nije dobio prijavu, nije mu omogućeno da se izjasni niti je znao da se protiv njega vodi bilo kakav postupak.
 
Ovo je silovanje prava i školski dokaz kako se maltretiraju i tretiraju igrači u Srbiji.
 
Mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da svakog nasilnika udaljimo što dalje iz fudbala - poručuju iz sindikata Nezavisnost.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: