Sindikalci optužuju Recka: Gospodin Antić pretukao Ratkovića

Lokalne vesti - Utorak 18.06.2019 - 11:32

Sindikat profesionalnih fudbalera “Nezavisnost” je objavio saopštenje i optužio predsednika i trenera FK Dinamo Vranje Dragana Antića da je pretukao igrača.

Traže najoštrije kažnjavanje Dragana Antića FOTO: G. Mitić/OK Radio Traže najoštrije kažnjavanje Dragana Antića FOTO: G. Mitić/OK Radio
Kako se navodi, incident se dogodio 11. maja ove godine, tokom utakmice između Dinama i Spartaka iz Subotice.
 
- Predsednik i trener FK Dinamo Vranje, gospodin Dragan Antić, pretukao je na poluvremenu utakmice igrača Luku Ratkovića, zadavši mu udarce otvorenim šakama u predelu leve i desne strane glave, pred brojnim svedocima
 
Pored navedenog, gospodin Dragan Antić čupao je za kosu i cimao napred-nazad igrača Luku Ratkovića, unosio mu se u lice, vređao ga i upućivao pogrdne reči, a nakon toga polomio inventar u svlačionici i zadao još nekoliko udaraca u predelu glave igraču Luki Ratkoviću, a sve navedeno zbog nezadovoljstva igrom igrača Luke Ratkovića u prvom poluvremenu gore pomenute utakmice. 
 
Zbog pretrpljenog fizičkog napada, uznemirenosti, nesanice i straha od ponovnog susreta sa predsednikom i trenerom FK Dinamo Vranje gospodinom Draganom Antićem, igrač Luka Ratković bio je prinuđen da se javi u zdravstveni centar na dijagnostiku i dalje lečenje - navodi se u saopštenju.
 
Sindikalci su u svom saopštenju najoštrije osudili bilo kakvu vrstu nasilja u sportu i javno pozvali nadležne državne organe kao i nadležne organe Fudbalskog saveza Srbije da najoštrije kazne Antića.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: