NOVI ROK ZA POZORIŠTE: Druga faza do 15. juna

Lokalne vesti - Petak 26.12.2014 - 08:04

U Vranju je potpisan ugovor za izvođenje druge faze radova na obnovi pozorišta „Bora Stanković“.

Potpisivanje ugovora svvima je donelo olakšanje Potpisivanje ugovora svvima je donelo olakšanje

Ugovor su potpisali gradonačelnik Vranja Zoran Antić i direktor preduzeća ,,Sloga Construction" iz Kragujevca Dejan Rangelov.

Kako je rekao gradonačelnik Antić, preduzeće iz Kragujevca je imalo najnižu ponuđenu cenu, tako da ukupna vrednost radova sa PDV-om iznosi nešto manje od 49 miliona dinara.

- Ispoštovali smo sve zakonske procedure i radovi na drugoj fazi počeće 14. januara. Rok za završetak je 15. jun i očekujem da preduzeće ,,Sloga Construction" ispuni sve obaveze profesionalno i na vreme -  istakao je gradonačelnik Zoran Antić.

On je rekao da će na polovini druge faze biti pokrenut postupak javne nabavke za treću, kako bi Pozorište bilo spremno za manifestaciju ,,Borini pozorišni dani", u oktobru 2015. godine.

Direktor preduzeća iz Kragujevca Dejan Rangelov se zahvalio na ukazanom poverenju, napomenuvši da će nastojati da radove iz druge faze završe i pre roka.

Druga faza podrazumeva mašinske, vodovodne, kanalizacione i elektroenergetske radove.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: