Novi sjaj Čoške za 1. maj

Lokalne vesti - Petak 26.04.2013 - 11:03

Jedno od najstarijih izletišta u Vranju, Čoška, za 1. maj dobiće sasvim novi izgled.

Ćoška,, nekad (limundo.rs) Ćoška,, nekad (limundo.rs)

Prema najavama, Apatinska pivara će, u okviru svoje akcije „Jelen za lepšu Srbiju“, uz pomoć Grada potpuno renovirati ovo izletište. Radovi počinju 27. aprila, a izletište će biti predato na upotrebu 1. maja.

Prema projektu, Čoška će dobiti nove klupe i stolove, renoviranu zgradu, sređen prilaz i ofarbanu metalnu ogradu.

- Cilj Apatinske pivare je da ulaganjem u lokalnu zajednicu, čiji je neraskidivi deo 257 godina, pruži građanima Srbije lepša mesta za druženje.

U okviru akcije „Jelen za lepšu Srbiju“ osvežićemo mesta koja imaju emotivnu vrednost za stanovnike još gradova, baš kao što Ćoška ima za Vranjance.

Vranje je prvi grad koji smo posetili, a ovim projektom želimo da obuhvatimo još gradova   u  Srbiji -  naglasila je Sanja Ivaniš, PR menadžerka Apatinske pivare.

Inače, Čoška, nekada u vlasništvu UTP Vranje, već 20 godin nije u upotrebi, i potpuno je ruinirana.

- Stariji Vranjanci se sa setom sećaju izletišta Ćoška, koje je nekada bilo mesto svih važnijih dešavanja.

Krajnje je vreme da ovo nekada popularno izletište oživimo, i zbog toga smo se odlučili da Prvomajski uranak ovde organizujemo.

Očekujem da će u sredu 1. maja Ćošku posetiti mnogi Vranjanci, bez obzira na godine.

Kao prvi čovek grada nastojaću da sopstvenim snagama očuvam izgled izletišta Ćoška, koje  ćemo  uz podršku Apatinske pivare urediti. Pozivam sugrađane da 1. maja dođu u Ćošku -  izjavio je gradonačelnik Vranja, Zoran Antić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: