Novo Koordinaciono telo?

Lokalne vesti - Sreda 19.09.2012 - 08:25

Posle najave promene vlasti u Bujanovcu, Ivica Dačić najavio je i imenovanje novog sastava Koordinacionog tela za jug Srbije.

Fotomontaža: presheva.com Fotomontaža: presheva.com
Prema njegovim rečima uloga tog tela biće da brine o rešavanju "konkretnih problema", ali i da uradi nešto na ekonomskom razvoju.
 
- Njegova uloga je da podstakne razvoj, da rešimo probleme u vezi sa obrazovanjem i da budu otvorena vrata za što veće učešće pripadnika nacionalnih manjina u svim institucijama Srbije -  rekao je Dačić.
 
Iako premijer nije želeo da komentariše razloge za ovakvu odluku države, po medijima se uveliko spekuliše da je jedini albanski poslanik u Skupštini Srbije podržao aktuelnu Vladu, a zauzvrat tražio povratak na vlast na lokalu. 
 

U ovakvoj situaciji, Albancima nije ostalo mnogo prostora nego da sa čitavom pričom teraju šalu, najuočljiviju na fotomontaži na portalu presheva.com.  

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: