O gradskim nagradama tek naredne nedelje

Lokalne vesti - Četvrtak 23.01.2014 - 09:27

Sednice Skupštine Vranja zakazane su za 27. i 28. januar, a mandatno-imunitetska komisija zasedaće u ponedeljak, kada će utvrditi listu predloga za dobitnike javnih priznanja 31.januar i doneti odluku o dobitniku povelje zahvalnosti.

Predsednik komisije Siniša Mitić kaže da sednica komisije do sada nije zakazivana, zbog odsutnosti pojedinih članova.

Kako je kazao, u ponedeljak će sednica komisije u svakom slučaju biti održana, čak i u slučaju da neko od članova iz redova naprednjaka bojkotuje rad.

– Ne znam da li će svi članovi komisije prisustvovati sednici, ali ukoliko neko izostane, to neće biti problem za zasedanje ostalih članova mandatno-imunitetske komisije.

Trebalo bi svi da dođu i da budu odgovorni jer ćemo raspravljati o veoma važnom datumu za grad, grupama i pojedincima koji treba da budu nagrađeni za Dan oslobođenja Vranja.

Ovoga puta politika ne bi smelo da ima uticaj – kaže Mitić.

On dodaje da je mandatno-imunitetskoj komisiji stiglo mnogo predloga za javna priznanja i povelje.

Kako je najavljeno, na svečanoj sednici Skupštine grada biće dodeljeno jedno specijalno priznanje 31. januar, tri javna priznanja pojedincima, toliko i kolektivima, a komisija će odlučiti dobitnike povelje zahvalnosti koje će odbornici verifikovati.

Biće ih ukupno osam.

Aleksandar Aca Stojković  
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: