Obijen kiosk TOV-a

Lokalne vesti - Četvrtak 22.05.2014 - 10:34

Infocentar Turističke organizacije Vranje obijen je u noći između srede i četvrtka, saznaje OK Radio.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Prema rečima direktora TO Tomislava Stojanovića, pričinjena je veća materijalna šteta, jer su provalnici odneli lap top, polomili kiosk i suvenire u njemu.

– U noći između srede i četvrtka dvojica provalnika su sa zadnje strane Infocentra Turističke organizacije provalila u kiosk i tom prilikom su odneli lap top u kome je bilo dosta podataka.

Na sreću, imamo backup pa sve to što je bilo u tom računaru imamo iskopirano. Izvršili su i premetačinu, a polomljeni su i suveniri.

Ono što je bitno u ovoj situaciji je da su kamere RTV pored koji se Infocentar nalazi, usnimile dvojicu provalnika, te očekujemo da će oni do kraja dana biti privedeni – kaže Stojanović.

Policija je izvršila uviđaj i istraga je u toku.

Podsetimo da su u noći između utorka i srede provaljene prostorije Srpske radikalne stranke u Vranju i tom prilikom je izvršena opšta premetačina u kancelarijama u tržnom centru BID zona.

autor: Aleksandar Aca Stojković

 

    

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: