Obnovljena škola i u Sodercu

Lokalne vesti - Sreda 15.09.2021 - 09:19

Zamenica gradonačelnika Zorica Jović i pomoćnik gradonačelnika Marjan Stanković posetili su izdvojeno odeljenje Osnovne škole ,,Branko Radičević'' u Sodercu, koje je danas primilo đake nakon sanacije.

FOTO: vranje.org.rs FOTO: vranje.org.rs

Pozdravljajući prisutne zamenica gradonačelnika Jović rekla je da je školski objekat renoviran sredstvima iz budžeta grada.

- Na inicijativu gradonačelnika dr Slobodana Milenkovića i rukovodstva grada, iz budžeta grada Vranja izdvojeno je milion dinara da bi se objekat izdvojenog odeljenje OŠ ,,Branko Radičević'' u Sodercu sanirao.

Cilj kompletnog rukovodstva je da sva deca na teritoriji grada Vranja imaju podjednake uslove za rad i boravak u školi.


U ovom slučaju još jedan od ciljeva bio je da učenici iz Soderca ne putuju u Vranje, u matičnu školu, već da nastavu pohađaju u svom selu
- naglasila je zamenica gradonačelnika Zorica Jović.

Na objektu izdvojenog odeljenja OŠ ,,Branko Radičević'' u Sodercu obavljeni su kompletni unutrašnji radovi: zamenjeni su podovi, stolarija, snirani plafoni, urađena vodovodna i kanalizaciona mreža i izgrađeni sanitarni čvorovi.
 



 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Sasa
15.09.2021. , 22:47
Dogovorite se da li je izdvojeno odeljenje OS " Branislav Nusic " ili " Branko Radicevic "