Od sutra pojačana kontrola saobraćaja

Lokalne vesti - Četvrtak 15.09.2022 - 10:15

Od 16. do 22. septembra saobraćajna policija sprovešće međunarodnu akciju pojačane kontrole svih učesnika u saobraćaju u Srbiji.

Foto:Mup Foto:Mup
Akcija se sprovodi u 30 evropskih zemalja koje su članice Mreže saobraćajnih policija Evrope i biće usmerena na otkrivanje prekršaja nepropisnog korišćenja mobilnog telefona i nekorišćenja sigurnosnog pojasa, navodi se u saopštenju MUP-a.
 
Pored toga, posebna pažnja biće usmerena na otkrivanje prekršaja pešaka koji upotrebljavaju mobilni telefon i slušalice prilikom prelaska kolovoza.
 
Ministarstvo unutrašnjih poslova napominje da je u poslednjih nedelju dana u saobraćajnim nezgodama u Srbiji poginulo 18 učesnika u saobraćaju, od kojih je sedmoro mlađih od 30 godina.
 
„Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a pogotovo na mlade vozače, da poštuju saobraćajne propise i da odgovornim ponašanjem doprinesu unapređenju svoje bezbednosti i bezbednosti ostalih učesnika u saobraćaju“, zaključuje se u saopštenju MUP-a.
 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: