Odbojkaši Gimnazije idu po medalju na nivou Srbije

Lokalne vesti - Nedelja 17.03.2019 - 10:11

Na odražanom međuokružnom takmičenju u odbojci u Pirotu , u jakoj konkurenciji srednjih škola, tim Gimnazije "Bora Stanković" u Vranju osvojio prvo mesto i time se plasirao za državno prvenstvo.

 Vranjski gimnazijalci. Foto: Privatna arhiva Vranjski gimnazijalci. Foto: Privatna arhiva

Prvu utakmicu u taj brejku  dobila je Gimnazija protiv Ekonomske škole iz Leskovca  2:1, u drugoj su gimnazijalci takođe pobedili  u taj brejku sa 2:1, i time ostvarili pobedu u grupi.

Ekipa Gimnazije je bila u sastavu Spirić Aleksa,Kostić  Miomir, Jovanović Veljko,, Veličković Vukota, Jovčić Bogdan, Cvetković Stefan, Dimovski  Marko, Janjić Luka, Savić  Nikola, Stevanović Vasilije, Cvetković Pavle, Stanojković Predrag, Trajkov Nikola.

- To je ekipa sjajnih momaka na koju smo svi ponosni, a meni kao treneru i predmetnom profesoru pripala je čast da ih pripremam, prenesem pozitivnu energiju i budem njihov vođa na putu do pobede - kaže professor  Aleksandar  Stanojković.

Suzana Mišić Stanković, direktorka Gimnazije, dodaje da su ovo pravi gimnazijalci, koji pokazuju kako se igra na terenu.

- Ddosledni i uporni da istraju i ostvare pobedu, njihov takmičarski duh, spremnost i rad su primer uigranog tima kojeg vodi  sjajan profesor Aleksandar Stanojković - kaže Suzana Mišić Stanković.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: