Odbornici o ZAVRŠNOM RAČUNU

Lokalne vesti - Petak 21.06.2019 - 09:22

Predsednik Skupštine grada Dejan Tričković sazvao je za sredu 26. jun 35. sednicu gradskog parlamenta, na kojoj će biti razmatrane 34 tačke.

U sredu sednica Skupštine. Foto: D.Ristić/OK Radio U sredu sednica Skupštine. Foto: D.Ristić/OK Radio

Na dnevnom redu je Predlog Odluke o završnom računu budžeta grada Vranja za 2018. godinu, zatim Predlog odluke o predlogu Vladi Republike Srbije da donese Odluku o prenosu prava svojine nad zgradom “Haremluka” i zemljišta uz ovaj objekat u javnu svojinu grada Vranja bez naknade neposrednom pogodbom.

Takođe, na dnevnom redu će se naći  i Predlog Odluke o dimničarskim uslugama, Predlog Odluke o stavljanju van snage Odluke o preuzimanju osnivačkih prava nad Domom zdravlja.

Odbornici će se izjasniti i o Predlogu Odluke o proširenju područja Slobodne zone Vranje i Predlogu godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta grada Vranja za 2019. godinu.

Sednica počinje u 9 sati.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: