Odložena revija: Vlasnike OLDTAJMERA uplašili SNEG i SO

Lokalne vesti - Petak 23.03.2018 - 10:15

Revija oldtajmera, kojom je trebalo da budu najavljena „Borina nedelja“ u Vranju, odložena je zbog vremenskih prilika.

Sa prošlogodišnje revije oldtajmera FOTO:D.Ristić/OK Radio Sa prošlogodišnje revije oldtajmera FOTO:D.Ristić/OK Radio
Revija oldtajmera je, po već ustaljenoj tradiciji, trebalo da bude održana na gradskom šetalištu, kao najava za tradicionalnu „Borinu nedelju“.
 
Međutim, kako nam je rekao Miroslav Cera Mihailović, urednik Književne zajednice „Borisav Stanković“, revija će biti odložena za jedan od narednih dana održavanja „Borine nedelje“.
 
- Većina vlasnika automobila je, u strahu za svoje ljubimce, odlučila da ne izađu zbog snega, a takođe i zbog soli koja je posipana po ulicama.
 
Treba ih razumeti, jer su to stari automobili u koje je uloženo mnogo finansijskih sredstava, ali i pažnje, vremena i ljubavi – rekao je Mihailović OK Radiju.
 
Termin održavanja revije će biti naknadno saopšten, a učesnicima „Borine nedelje“ vremenske prilike neće smetati, tako da će program biti održan po planu, dodaje Mihailović.
 
Svečano otvaranje je zakazano za petak u 20 časova u Galeriji Narodnog muzeja, besedom prošlogodišnjeg dobitnika nagrade „Borisav Stanković“, Dušana Kovačevića.
 
Reč Bori Stankoviću u čast daće i jedan od vodećih savremenih srpskih pesnika, Miroslav Maksimović.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: