Odžinka: Voda napada trafo stanicu

Lokalne vesti - Ponedeljak 24.09.2012 - 08:12

Voda koja izvire zbog havarisane vodovodne cevi u ulici Vladimira Vujovića u Vranju, preti da poplavi trafo stanicu koja se nalazi odmah pored mesta havarije.

Sa lica mesta Sa lica mesta
Meštani kažu da ta voda, koja može da izazove niz katastrofalnih problema sa strujom, izvire već nedeljama unazad. 
 
– U par navrata sam lično odlazio u “Vodovod” da prijavim problem, ali se do danas niko od nadležnih nije pojavio na mestu gde se dogodila havarija, niti su dolazile ekipe održavanja. 
 
Deo oko trafo stanice je pod vodom, a još malo voda će početi da poplavljuje i podrume kuća koje se nalaze u blizini. 
 
Da stvar bude ozbiljnija, ta voda verovatno ulazi i u trafo stanicu, pa se može desiti niz havarija i na elektro mreži - kaže meštanin Predrag Kostić. 
 
Sa druge strane, Ninoslav Novković, šef službe održavanja u gradskom “Vodovodu” za O.K. Radio kaže da nije obavešten o slučaju. 
 
– Ja ovo prvi put čujem od vas i želim da napomenem da građani takve i slične slučajeve treba da prijavljuju službi održavanja koja direktno šalje radnike na teren, a ne službenicima koji nisu dužni da evidentiraju zahtev. 
 
Kada imamo ovakve havarije, trudimo se da problem što pre rešimo, kako voda ne bi izazvala veće posledice - kaže Novković. 
 
On napominje da će pogledati sve prispele zahteve i da će u svakom slučaju narednih dana poslati ekipu na teren kako bi se problem rešio.  

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: