OJT: Identifikovani akteri vandalskog čina u kafeu No Comment

Lokalne vesti - Četvrtak 02.06.2022 - 11:56

Identifikovana su dva lica koja su učestvovala u vandalskom činu u kafeu "No Comment" u sredu kasno popodne, potvrđeno je iz Osnovnog javnog tužilaštva (OJT) u Vranju.

FOTO: Screenshot FOTO: Screenshot
Prema rečima Dušana Boroje iz Osnovnog javnog tužilaštva (OJT) u Vranju, radi se na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti u ovom incidentu.
 
Tužilaštvo je naložilo prikupljanje obaveštenja od svih aktera događaja i u saradnji sa policijom preduzima dalje radnje.
 
- Događaj je kvalifikovan kao nasilničko ponašanje iz člana 344, stav 1, Krivičnog zakonika.
 
Za ovo krivično delo zaprećena je kazna do tri godine zatvora - kaže Boroja za OK Radio.
 
On dodaje da su na osnovi snimaka sa sigurnosnih kamera, identifikovana dva lica koja su učestvovala u događaju i da se radi na rasvetljavanju pozadine incidenta.
 
Incident se dogodio u sredu, nešto pre 17 časova, kada je vandalski ispolivan inventar kafea "No Comment", na bahat i bezobziran način.
 
Inače, ovo je drugi napad na "No Comment" i OK Radio u roku od mesec i po dana, a prethodilo mu je lomljenje stakala na izlogu kafea.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Милена
02.06.2022. , 11:15
И ви оставке да дате,једни од најзаслужнијих за стање у граду сте ви из тужилаштва..направили сте тихуану од Врање срам вас било

02.06.2022. , 11:44
Замислите шпанију,француску,немачку,италију…и ово у њима..двеста година робије ее моје тужилаштво