OK RADIO slavi 24. rođendan

Lokalne vesti - Subota 21.09.2019 - 10:52

Vranje - Na današnji dan pre 24 godine, 21. septembra 1995. godine, po prvi put je u srpskom etru emitovan signal OK Radija.

Srećan OK rođendan FOTO: OK Radio Srećan OK rođendan FOTO: OK Radio
Od toga dana mnogo toga se promenilo oko nas, ali i kod nas.
 
Od male, lokalne radio stanice, namenjene časovima razbibrige prvenstveno mlađe gradske populacije, OK Radio je postao jedan od najznačanijih medija u regionalnim i državnim okvirima.
 
Od 1999. godine, kada je vođstvo radija preuzeo Goran Vladković, težište programa je sa zabave prebačeno na informativne sadržaje.
 
Od tada je OK Radio postao lider u informisanju u ovom delu Srbije, a logičan nastavak te orijentacije je i OK Portal, godinama čvorište svih relevantnih informacija koje se tiču Vranja i Pčinjskog okruga.
 
Nabrajati sva priznanja, diplome, zahvalnice, nagrade i pohvale, relizovane projekte i akcije, ne bi imalo smisla da nam nije potvrde od naših slušalaca i čitalaca.
 
OK Radio je i dalje medij kome se veruje, naša reč izrečena u etru i napisana na portalu i dalje je merilo profesionalizma, objektivnosti i verodostojnosti.
 
Svesni smo da je to obaveza koju ne smemo da zapostavimo zbog svega što smo prošli do sada i svega onoga što nam tek predstoji.
 
Ovaj datum proslavljamo u novim prostorijama, ali tu novinama sigurno neće biti kraj.
 
Rođendan slavimo u sasvim drugačijim okolnostima od onih u kojima smo krenuli u ovu avanturu, ali sa istim ciljem, da zajedno sa svojim slušaocima i čitaocima damo najviše što možemo da Vranje i Pčijski okrug budu bolje mesto za život.
 
Znamo da u tome imamo vašu podršku i zato, vama i nama želimo srećan 24. OK rođendan!
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Nekica pekica
21.09.2019. , 19:37
Srećan rodjendan bivše kolege!