OK Radio uz MTV

Lokalne vesti - Utorak 24.04.2012 - 08:25

U Vranju snimana poslednja, 12 epizoda serijala "MTV reporteri"

Dobar glas daleko se čuje, pa je je tako slavna televizijska stanica MTV juče boravila u poseti Vranju i OK Radiju. 
 
U sklopu svoje akcije "MTV reporteri", ekipa od 12 članova ove renovirane medijske kuće u Vranju je snimala prilog o Južnoj Moravi. Povod je bio film "Tužna Morava" koji je svojevremeno uzburkao Srbiju i naterao nadležne da očiste reku. 
 
U Vranju je, uz logističku pomoć OK radija sniman desetominutni film o Moravi danas, a sagovornici su bili pokretač akcije čišćenja Morave Srboljub Pešić, Jovan Kocevski, vođa ovdašnjih izviđača, te gradski čelnici Nela Cvetković i Igor Andonov. 
 
Prilog za MTV snimala je mlada novinarka Anđelija Stojković, uz mentorsku pomoć njenog oca Saše Stojkovića, kako to pravila MTV-a nalažu. 
 
OK Radio ovom prilikom gostima je pružio svaku moguću logističku i novinarsku podršku. 
 

Vranjska priča o Moravi jedna je od 12 iz serijala "MTV reporteri", a publika širom sveta moći će da internet glasanjem izabere najbolju emisiju serijala.  

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: