Oprezno, i biraj život!

Lokalne vesti - Četvrtak 31.05.2012 - 09:54

Učenici vranjskih osnovnih škola danas će imati priliku da vide multimedijalnu prezentaciju "Železnica Srbije" o bezbednosti na putnim prelazima.

Akcija se u čitavoj Srbiji odvija pod sloganom "Oprez! Izaberi život", a u Vranju će biti prezentovana u osnovnim školama "Vuk Karadžić" i "Branko Radičević".
 
Učenicima će tokom predavanja biti prikazana prezentacija edukativno-zabavnog karaktera čiji je cilj da na odgovarajući način ukaže na opasnost i upozna đake s pravilnim učestvovanjem u saobraćaju preko putnih prelaza.
 
Predavanja su interaktivnog karaktera kako bi se ostvarila potrebna komunikacija s učenicima i postigao odgovarajući efekat.
 
Za nešto manje od dve godine, ova edukativna kampanja namenjena mlađim osnovcima organizovana je u preko 30 gradova u Srbiji, uz učešće 16.000 djaka.
 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: