OSAMNAESTOGODIŠNJI MOTOCIKLISTA teško povređen u sudaru

Lokalne vesti - Ponedeljak 08.11.2021 - 10:03

Osamnaestogodišnji mladić teško je povređen u saobraćajnoj nezgodi koja se u nedelju predveče dogodila u Vranju.

FOTO: Ilustracija/Free Images FOTO: Ilustracija/Free Images
Prema navodima iz Policijske uprave Vranje, nezgoda se dogodila na raskrsnici ulica Kraljevića Marka i Vojvode Mišića, nešto posle 17 časova.
 
Na tom mestu je došlo do sudara između putničkog vozila „opel astra“, kojim je upravljala žena stara 40 godina i motocikla koji je vozio osamnaestogodišnji mladić.
 
Prema detaljima sa uviđaja, između dva vozila je došlo do kontakta nakon što je „opel astra“ izvršila skretanje iz Ulice Kraljevića Marka ka Ulici Vojvode Mišića.
 
Nakon pada na kolovoz sa motocikla, mladiću je medicinska pomoć ukazana u Zdravstvenom centru Vranje, gde su mu konstatovane teške telesne povrede.
 
Uviđaj na licu mesta su, po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, obavili službenici vranjske saobraćajne policije i još uvek se utvrđuju sve okolnosti pod kojim je došlo do nazgode.
 
Inače, na području Policijske uprave u Vranju, proteklog vikenda su registrovane ukupno tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške povrede.
 
Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržana je jedna osoba.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: