Ostavke direktora iz SNS posle praznika

Lokalne vesti - Utorak 24.12.2013 - 12:28

Potpredsednik SNS Bratislav Gašić produžio je rok direktorima javnih preduzeća i ustanova u Vranju za podnošenje ostavki, zbog, kako je kazao, funkcionisanja grada.

Bratislav Gasic Bratislav Gasic

Gašić je istakao da to ne znači da su neki funkcioneri Srpske napredne stranke izuzeti iz odluke da SNS napusti vlast u Vranju, već da je rok za podnošenje ostavki direktora preduzeća produžen kako ne bi došlo do kolapsa u gradu pred novogodišnje praznike.

 

– Tačno je da sam rekao da sada ne daju ostavke, ali to ne znači da neće morati da ih podnesu.

 

Kraj je godine i ne možemo ostavkama da obezglavimo preduzeća i ustanove, jer rukovodioci moraju da potpisuju naloge.

 

Ide nova godina, ide Božić, pa pretpostavljam da radnicima plate treba da se daju.

 

Ovim samo želimo da budemo pragmatični, a ne da ostanemo na rukovodećim mestima u tim preduzećima – kazao je za OK Radio Gašić i dodao da SNS time pokazuje nivo odgovornosti prema građanima i zaposlenima u javnim preduzećima.

 

On je istakao da problem nisu direktori javnih preduzeća i ustanova, već predsednik Skupštine Dejan Tričković i zamenica gradonačelnika Bojana Veličkov.

 

– Imam informaciju da te dve osobe neće da podnesu ostavke. Time mi se potvrđuju neke pretpostavke i pisanja pojedinaca da njih dvoje rade na sukobu stavova stranke.

 

Nisu sporni direktori, a ukoliko Veličkov i Tričković ne podnesu ostavke, istog trenutka biće isključeni iz stranke.

 

Čekam još malo da vidim njihov stav, pa ćemo da reagujemo – kaže na kraju Gašić.

 

Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: