Ostavke pred odbornicima u petak

Lokalne vesti - Četvrtak 09.01.2014 - 09:48

Devetnaesta sednica Skupštine grada Vranja zakazana je za petak, 10. januar na kojoj će odbornici razmatrati 27 tačaka dnevnog reda.

sa sednice vranjske Skupstine sa sednice vranjske Skupstine

Prve dve tačke odnose se na utvrđivanje prestanka funkcije predsedniku Skupštine Dejanu Tričkoviću koji je uoči nove godine podneo ostavku, ali i prestanak mandata pojedinim članovima Gradskog veća koji su takođe u decembru podneli ostavke.

Međutim, ono što je zanimljivo je to što u predlogu dnevnog reda koji je potpisao zamenik predsednika Skupštine Siniša Mitić slučajno ili namerno ne postoji tačka utvrđivanja prestanka funkcije zamenici gradonačelnika Bojani Veličkov, s obzirom da je i ona među prvim funkcionerima SNS podnela ostavku.

Prema njenim rečima, zasigurno će se u petak razmatrati na sednici Skupštine i njena ostavka, ali, kako tvrdi, tu tačku je zamenik predsednika lokalnog Parlamenta greškom ispustio u predlogu dostavljenom odbornicima.

– Taman posla da se ne razmatra i moja ostavka. Najverovatnije je došlo do greške prilikom pisanja i štampanja dnevnog reda.

Dakle, definitivno će pored ostavki predsednika Skupštine i pojedinih članova Gradskog veća biti razmatrana i tačka koja se odnosi na mene i moju funkciju u Gradskoj upravi – kaže Veličkov.

Inače, odbornici će raspravljati i o programima poslovanja javnih preduzeća i ustanova za ovu godinu i njihovim finansijskim planovima.

Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: