Osuda napada kod Dobrosina

Lokalne vesti - Petak 18.05.2012 - 11:41

Građani Bujanovca, i Srbi i Albanci, oštro osuđuju napad u kom je izrešetana policijska stanica u selu Dobrosin kod Bujanovca.

Mesto napada Mesto napada

U pucnjavi, koja se dogodila u noći između srede i četvrtka, trojica napadača su rafalnom paljbom i protivpancirnom municijom izrešetali policijski punkt u blizini administrativne linije sa Kosovom.

Pukom srećom niko od policajaca nije povređen.

U istom selu, koje se nalazi uz samu administrativnu liniju s Kosovom, 16 kilometara od Bujanovca, podsetimo, u januaru početkom 2000. ekstremni Albanci s juga Srbije i s Kosova stvorili su Oslobodilačku vojsku Preševa Medveđe i Bujanovca.

Nedžad Beljulji iz Demokratske partije, koja je na poslednjim izborima osvojila najviše mandata na lokalnim izborima, kaže da negova DP  oštro osuđuje napad.
- Oštro osuđujemo napad na bilo koje državne institucije, a naročito na pripadnike policije koji pošteno rade svoj posao - kazao je on i dodao da je neophodno se taj napad što brže ispita, a odgovorni za njega privedu pravdi.

Iako policija intenzivno traga za napadačima, šanse da oni budu uhvaćeni su male jer su pucali sa same administrativne linije s Kosovom, a kako se u Bujanovcu pretpostavlja, napadači su verovati Albanci s Kosova.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: