Osumnjičeni za Jugetovo ubistvo likvidirao i Gokčeta?

Lokalne vesti - Subota 15.06.2019 - 13:11

Marjan V. (34) uhapšen zbog sumnje da je ubio Jugoslava Cvetanovića u Vranju, sumnjiči se da je izvršilac još tri ubistva.

Marjan V. se sumnjiči za najmanje četiri ubistva FOTO: Thinkstock Marjan V. se sumnjiči za najmanje četiri ubistva FOTO: Thinkstock
Policija, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, radi na rasvetljavanju krivičnih dela ubistva za koje se sumnja da je izvršio Marjan V. (34), a sumnja se da je on izvršio najmanje četiri ubistva, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
 
Marjan V. je u sredu uhapšen u Novom Sadu zbog sumnje da je 27. septembra 2017. u Vranju, sa više hitaca iz vatrenog oružja, ubio tridesetogodišnjeg Jugoslava Cvetanovića, stoji u saopštenju policije. 
 
Intenzivnim radom policije došlo se do saznanja da bi osumnjičeni mogao biti odgovoran za još tri ubistva, od kojih su dva počinjena u Crnoj Gori, a jedno u Holandiji.
 
Njemu je Viši sud u Beogradu odredio pritvor do 30 dana.
 
Kako piše portal Alo, policija ima pouzdana saznanja da je upravo on obavio i likvidacije Veselina Kalezića i Mila Ilića u Podgorici, kao i Gorana Tasića Gokčeta u Holandiji.
 
Goran Tasić Gokče (46), kontroverzni biznismen iz Vranja, ubijen je u sačekuši u Amsterdamu u martu prošle godine. 
 
Prema sumnjama holandske policije, Gokčetovo ubistvo dovedeno je u vezu sa obračunom povezanim sa narkoticima.
OK Radio, Alo

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: