Pale đubre, gore kablovi

Lokalne vesti - Subota 02.11.2013 - 09:20

Komisija za prijem optičkih kablova iz Telekoma Vranje obišla je teren u Poljanici, posebno centralu u Vlasu.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Pritom su, na svoje veliko iznenađenje primetili da danima tinja vatra na đubrištu kod mosta u centru Vlasa u neposrednoj blizini optičkih kablova koji su tu postavljeni.

Put preko mosta ide prema sela Stance do Trstene i   vojnih baza na administrativoj granici sa Kosovom.

Zato se upozoravaju građani Poljanice, a posebno stanovnici Vlasa koji žive u centru sela i okruženju mosta da ne bacaju đubre i raznovrsni otpad, stvaraju divlju deponiju, a pritom je konstantno pale.

Oštećenjem kablova, a već je jedan oštećen, mogu da izazovu prekid veza u selima i vojnim bazama.

- Inženjeri Telekoma, koji su bili, konstantovali su oštećenja na optičkom vodu preko mosta koji vodi ka repetitoru Vlase, pa prema bazi u Trsteni, odnosno centru veza.

Još jednom upozoravaju se građani da ne pale đubrište, namerno ili nenamerno jer će se u suprotnom podneti krivične prijave protiv NN lica.

 Nakon toga krivične prijave biće prosleđene policiji i Tužilaštvu u Vranju – kaže za OK Radio Goran Simonović, predsednik MZ Vlase.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: