Pali Petrović i Stojanović

Lokalne vesti - Sreda 02.10.2013 - 10:04

Ekonomista Darko Janković biće novi v.d. direktora Uprave Banje, odlučeno je na Mandatsko imunitetskoj komisiji grada, a na predlog SNS-a.

Petrović i Stojanović Petrović i Stojanović

Dosadašnjem direktoru te firme Nebojši Stojanoviću Jelašnici istekao je mandat, a kako je već bio v.d. direktora šest meseci i sada nije dobio podršku stranke, predložen je novi čovek za najvažniju banjsku funkciju.

Kako OK Radio saznaje, na Mandatno imunitetskoj komisiji glasano je o predlozima za nove direktore javnih preduzeća u Vranju, kako bi njihova imena bila predložena Skupštini grada koja je zakazana za 4. oktobar.

Od svih kandidata koje je predložila Komisija za izbor posle javnog konkursa, Mandatno imunitetsku komisiju nisu prošli Goran Petrović, jedini kandidat za direktora “Novog doma”, i Nebojša Stojanović, dosadašnji direktor Uprave Banje.

Na mandatno iimunitetskoj komisiji Petrović nije dobio nijedan glas, dok je Stojanović  dobio jedan.

U vrhu SNS-a smatraju da je taj jedan glas za Stojanovića dao predsednik Skupštine Dejan Tričković, iako je Gradski odbor SNS-a, na čijem je Tričković čelu, jednoglasno, sa 48 : 0 odbio da podrži Stojanovića.

Imena novih direktora i v.d. direktora biće zvanično poznata posle sednice Skupštine grada, 4. oktobra.

Inače, Petrović i Stojanović odranije su po svom delovanju poznati javnosti, a pre svega zbog skandala sličnom rijalitiju "Menjam ženu".

Po oprobanom receptu, Stojanović je svoju suprugu zaposlio u Petrovićevom "Novom domu", dok je za uzvrat morao da zaposli Petrovićevog sina u "svojoj" Upravi Banje.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: