Palma u Vranju: 800 evra plate za MLADE STRUČNJAKE (FOTO)

Lokalne vesti - Utorak 24.09.2019 - 10:31

Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije, prisustvovao je predstavljanju novog rukovodstva podmlatka ove stranke u Vranju.

Govoreći na svečanosti, Marković je poručio da JS mlade vodi pravo u budućnost jer ima najbolji program za njih,istakavši da je ova stranka po prosečnoj starosti članstva „najmlađa partija u Srbiji“.
 
On je istakao da plate za mlade ljude moraju da budu veće kako bi bili motivisani da ostanu u Srbiji.
 
- Onaj ko ima rezultat i završi fakultet ne sme da ima platu od 350 evra, već 800 evra i za to ću se zalagati u parlamentu.
 
Mladi ljudi moraju na vreme da ulaze u brak i formiraju porodicu – rekao je Palma.
 
Predsednik JS je dodao da ova stranka učestvuje u lokalnoj vlasti u Vranju, ali i da želi "veći kolač u vlasti" posle narednih izbora.
 
- Želimo veći broj odbornika u lokalnom parlamentu, da naši konstruktivni predlozi prolaze u skupštini, u skladu sa našim programom da budžet koriste građani, a ne političari - rekao je Marković.
 
Potpredsednik JS i predsednik gradskog odboraJS u Vranju Dejan Manić, ocenio je da je veliko prisustvo mladih na ovom skupu dokaz da „veliki broj Vranjanaca veruje u dela Dragana Markovića Palme".
 
- Imamo najbrojniju, najbolju, najvredniju i najlepšu omladinu i sa ovog mesta šaljemo takvu poruku – rekao je Manić čestitajući novom rukovodstvu podmlatka JS u Vranju.
 
Na mesto predsednika podmlatka JS u Vranju izabran je diplomirani inženjer Petar Petrović, a za potpredsednicu Anđela Manić, studentkinja prava. 
 
Predsedništvo inače broji 20 članova.
 

Foto Galerija

Palma u Vranju

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: