Pao sa GOMILOM HEROINA na granici

Lokalne vesti - Subota 30.11.2019 - 13:14

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je policija noćas na graničnom prelazu Preševo zaplenila 7,8 kilograma heroina i uhapsila albanskog državljanina zbog sumnje da je trgovao drogom.

Uhapšen albanski državljanin FOTO: Getty Images Uhapšen albanski državljanin FOTO: Getty Images
On je rekao i da je od početka godine do 20. novembra, zaplenjeno više od 6,2 tone droge i razbijeno 11 kriminalnih grupa koje su se bavile distribucijom narkotika.
 
Stefanović je rekao danas na konferenciji za novinare da je od početka godine uhapšeno 778 osoba i podneto skoro 9.000 krivičnih prijava zbog krivičnih dela u vezi sa drogom.
 
„Time smo poslali jasnu poruku da trgovci narkoticima ne mogu da prodju u Srbiji ni na koji način“, rekao je Stefanović.
 
Ocenio je da izmene Krivičnog zakonika koje sutra stupaju na snagu predvidjaju oštrije kazne za najteža dela poput ubistva dece, u borbi za bezbedniju Srbiju.
 
„Svi monstrumi koji ubiju dete dobiće odgovarajuću kaznu, odnosno doživotni zatvor. Time ćemo ih sprečiti da ponove tu vrstu monstruoznog dela“, kazao je ministar.
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: