Parafirano: Grad Vranje gazduje HAREMLUKOM

Lokalne vesti - Četvrtak 12.12.2019 - 12:55

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković potpisao je sa ovlašćenim predstavnicima Republičke Direkcije za imovinu Ugovor o prenosu prava na nepokretnostima, bez naknade, u svojinu Grada Vranja.

Haremluk će biti muzej, a ne kafana FOTO: vranje.org.rs Haremluk će biti muzej, a ne kafana FOTO: vranje.org.rs
Grad Vranje se prethodno, na osnovu odluke Gradskog veća i incijative gradonačelnika Milenkovića, obratio Direkciji dopisom radi prenosa bez naknade, u svojinu Grada, nepokretnosti koju čini zgrada Haremluka, radi korišćenja objekta u cilju promocije kulture
 
Potpisivanjem Ugovora, Grad Vranje je i formalno postao vlasnik zgrade Haremluka površine 311m2 i zemljišta ukupne površine 719m2. 
 
Gradska većnica Zorica Jović rekla je da se radi o objektu od izuzetne istorijske važnosti, kao i da će buduća namena ovog prostora biti isključivo za sadržaje iz oblasti kulture i očuvanja običaja i tradicionalnih vrednosti Vranja i okoline.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: