Partizan o meču sa Vranjancima: NEPOŠTENJA ima, ali ne u Humskoj VIDEO

Lokalne vesti - Petak 30.11.2018 - 14:40

Trener crno-belih Zoran Mirković oglasio se povodom indicija da je bilo mahinacija u meču između Partizana i Dinama iz Vranja u proteklom kolu Super lige Srbije.

Bata Mirković: Tih stvari ima, evidentno FOTO: YouTube/printscreen Bata Mirković: Tih stvari ima, evidentno FOTO: YouTube/printscreen
I u Humskoj se vodi polemika o poslednjem prvenstvenom meču koji su crno-beli na svom terenu odigrali sa Dinamom iz Vranja.
 
Na konferenciji za štampu u petak novinare je zanimalo da li je Partizan "uvučen u blato" nakon najubedljivije pobede u prvenstvu od 6:0.
 
Trener crno-belih Zoran Mirković je odgovorio da pitanje sadrži i deo odgovora.
 
- Ja bih samo poručio da nepoštenje ne stanuje u Humskoj
 
Ako iko želi da se bavi stvarima kojih ima evidentno, neka se obrati na neku drugu adresu - rekao je Mirković.
 
Trener Partizana je ukazao na neravnopravan tretman stručne i šire javnosti sličnih pojava koje su bile nepovoljne po crno-bele, aludirajući na utakmicu sa Radničkim.
 
- Ta famozna utakmica koja se odigrala pre dve nedelje, to izgleda nikog ne interesuje, to je samo pitanje Partizana, odnosno drugoplasiranog i trećeplasiranog tima.
 
A onda neko pokušava da stavi znak jednakosti. Nimalo maštovito, nimalo... - aludirao je Mirković na nezainteresovanost kompletne fudbalske organizacije po pitanju pomenute utakmice.
 
Svu diskusiju na ovu temu, Zoran Mirković je zaključio u pomirljivom tonu, navodeći da su to stveri koje "čovek ne može da promeni".
 
Izjavu Zorana Bate Mirkovića sa konferencije za štampu o meču sa Dinamom možete pogledati u VIDEU od 7:38.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: