PARTNER 2019: Jumkov štand među PET NAJBOLJIH

Lokalne vesti - Četvrtak 04.07.2019 - 10:33

U konkurenciji 128 izlagača iz zemlje i inostranstva štand Kompanije “Jumko” iz Vranja, na nedavno održanom Međunarodnom sajmu vojne opreme i naoružanja “Partner 2019”, proglašen je za jedan pet najbolje opremljenih i najposećenijih štandova.

Štand Jumka na Beogradskom sajmu izuzetno posećen. Foto: S.Tasić/OK Radio Štand Jumka na Beogradskom sajmu izuzetno posećen. Foto: S.Tasić/OK Radio

Najveću pažnju od svih izloženih eksponata na Sajmu privukla tzv. nevidljiva tkanina.

Tokom četiri dana trajanja sajma, štand “Jumka” posetilo je na desetine stranih i domaćih delegacija, brojni poslovni partneri iz regiona ali i veoma zainteresovani privrednici iz Saudijske Arabije, UAE, Rusije, Angole, Finske i Malte s kojima su uspostavljeni prvi kontakti i započeta ozbiljna komunikacija i za koju se u “Jumku” nadaju da će dovesti do pozitivnih rezultata.

Nastup “Jumka” na ovom sajmu izazvao je i veliku pažnju domaćih i stranih medija ali i građana koji su posetili štand poslednjeg dana.

- Najozbiljniji dosadašnji prikaz naših proizvoda na ovakvoj vrsti manifestacija potvrdilo lidersku poziciju “Jumka” u oblasti tekstilne industrije u region - kažu iz kompanije.



 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: