"Pauk" ima da radi!

Lokalne vesti - Ponedeljak 17.09.2012 - 13:59

Iskorišćenost parking garaže koja se nalazi iza hotela „Vranje“ je 95 odsto, a one kod donje pijace oko 60 odsto, tvrde u vranjskoj Direkciji.

"Pauk" u akciji prilikom posete premijera

Zamenik direktora Direkcije, Dejan Stanojević, napominje da u Vranju ima oko 7.000 vozila i da se njihov broj stalno povećava, a mesta za parkiranje je nedovoljno.

- To je glavni uzrok saobraćajnog haosa u gradu – kaže Stanojević. 

U te svrhe svojevremeno je nabavljeno i „pauk“ vozilo, za odnošenje nepropisno parkiranih automobila, ali je njegov rad, kako tvrdi Stanojević, u vreme prethodnog rukovodstva Direkcije, potpuno obesmišljen.

– Na osnovu analize rada koja je urađena za poslednjih meseci, zaključili smo da se upotreba  „pauk“ vozila  uopšte ne isplati. Dokaz za to je i cifra od 400.000 dinara potrošenih na njegovu popravku, oko  600.000 na gorivo i plate zaposlenih. Uz to, vozilo je kupljeno kao polovno i nema kapacitet za podizanje vozila čija težina prelazi  1,2 tone - ističe on.

Novo rukovodstvo najavljuje će se posebno zalagati da svi korisnici njihovih usluga budu ravnopravni. Stanojević obećava da neće više biti  tolerisanja i urgencija kada je u pitanju odnošenje vozila.

- Vozila se odnose i direktorima i tzv. „vranjskoj eliti“ koja je do sada uvek bila pošteđena – kaže on.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: