"Pauk" u kvaru, ulice u haosu

Lokalne vesti - Ponedeljak 11.06.2012 - 14:01

Zbog kvara jedinog gradskog „pauk vozila“ kojim raspolaže Direkcija za izgradnju grada uklanjanje nepropisno parkiranih automobila u Vranju je obustavljeno već nekoliko dana.

Aleksandar Trajković, zamenik direktora preduzeća, očekuje da će do kraja nedelje kvar na menjaču biti otklonjen a „pauk“ biti ponovo u funkciji.

Trajković napominje da gradu nedostaje još jedno vozilo, ali da u budžetu nema para za njegovu kupovinu.

Trajković objašnjava da je svako parkiranje vozila na nepropisan način duže od tri minuta u stvari rizik da vozilo ukloni "pauk", po novom Zakonu o bezbednosti saobraćaja.

- Odnošenje vozila “paukom” košta od četiri do 5.500  dinara, u zavisnosti od počinjenog prekršaja, a vlasnici automobila moraju da plate i redovnu kaznu saobraćajnoj policiji za nepropisno parkiranje – napominje Trajković.

"Pauk" vozilo kojim raspolaže Direkcija je polovno, koga su gradske vlasti platile 1,9 miliona dinara, i koje ne može da podigne više od dve tone težine.

Trajković otkriva da je vrednost “pauk” vozila koje je potrebno Direkciji, a konstruisano je po svim evropskim standardima,  preko 10.000.000 dinara. 


 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: