Pazarci izlažu u Vranju

Lokalne vesti - Petak 25.05.2012 - 09:51

U galeriji vranjskog Narodnog univerziteta u četvrtak je otvorena izložba slika profesora Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru.

Sa izložbe Sa izložbe
U galeriji vranjskog Narodnog univerziteta  u četvrtak je otvorena izložba slika profesora Internacionalnog  univerziteta u Novom Pazaru.
 
Među  slikarima koji se na ovaj način predstavljaju lokalnoj publici je i Vranjanka Nataša Dimitrijević,  asistent  na Fakultetu umetnosti u Novom Pazaru.  
 
Fehim Husković, Saša Filipović, Toni Vasić, Peđa Nerić, samo su neka od imena čije će radove publika imala prilike da vidi narednih dana.
 
- Sami  autori se prikazuju kroz svoja umetnička dela  prema svojoj vokaciji, pa će vranjska publika imati prilike da vidi radove vrhunskih grafičara, modnih dizajnera i slikara - rekao je na otvaranju Džemil Bektović, istoričar umetnosti.  
 
Praksa ovog Univerziteta je da jednom godišnje okupi svoje studente i profesore na ovakvoj izložbi čiji je cilj i da se budući studenti  tom prilikom upoznaju sa načinom na koji  treba da se odvija praktični deo njihovog studiranja.
 

Izložbu će Vranjanci moći da pogledaju u narednih 15 dana. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: