Pet u jedan

Lokalne vesti - Četvrtak 13.09.2012 - 14:25

Boban Stanković za sada je jedini pomoćnik gradonačelnika Zorana Antića, iako postoji mogućnost da na ovom poslu radi čak petoro ljudi.

stankovic stankovic

Stanković je i u prethodnoj lokalnoj vlasti  bio jedan od pet pomoćnika Miroljuba Stojčića, bivšeg gradonačelnika.
 
Tada su  ovu funkciju obavljali pored Stankovića (SPS),  još i Dragan Spirić (SPS),  Zoran Stošić (DS), Dragan Janjić (URS)  i Srđan Vasiljević (DS).

Branimir Stojančić, portparol Gradskog veća, kaže da je prelaskom na nova radna mesta funkcija pomoćnika gradonačelnika prestala najpre Draganu Janjiću i  Zoranu Stošiću, još u trenutku njihovog imenovanja za direktore.

Janjić je preuzeo direktorsku fotelju u  Skujalištu „Besna Kobila“, a Stošić u H.K. „Jumko“ .

- Ostalim pomoćnicima mandat je prestao raspisivanjem izbora i izborom novog rukovodstva grada – objašnjava Stojančić, navodeći da su radna mesta pomoćnika gradonačelnika sistematizovna u Gradskoj upravi.

Prema njegovim rečima na ta mesta se biraju ljudi iz reda zaposlenih u Gradskoj upravi.

- Stanković je ostao na ovoj funkciji kao radnik Gradske uprave,  i nije mu prekidan radni odnos. Odlaskom sa funkcije bivši pomoćnici gradonačelnika ostali su i bez zarada koje su primali dok su je obavljali – napominje Stojančić. 

On kaže da bi aktuelni gradonačelnik Antić već na narednoj sednici Skupštine mogao da dobije pored Stankovića još četiri pomoćnika.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: