Petrović isključen iz DS-a

Lokalne vesti - Subota 12.05.2012 - 21:48

Goran Petrović, član Izvršnog odbora Gradskog odbora Demokratske stranke (DS) u Vranje, isključen je u subotu iz te partije, jednoglasnom odlukom GO.

Petrović i Stojanović Petrović i Stojanović
- Zbog prekršaja koji je učinio, mi smo hitro reagovali. Kada smo iz medija saznali šta je učinio, oštro smo osudili taj postupak, a sada  smo na sednici GO jednoglasno odlučili da Pterovića isključimo iz Demokratske stranke - rekao je predsednik vranjskih demokrata Goran Stefanović.
 
On je objasnio da je sve ostalo stvar procedure, da Petrović ima pravo na žalbu, i da će, ukoliko disciplinski organi stranke potvrde ovu odluku, Petrović biti smenjen sa mesta generalnog direktora  „Novog doma“ u Vranju.
 
Goran Petrović, visoki funkcioner Demokratske stranke, pre tri dana je u „Novi dom“, gde je generalni direktor, bez konkursa zaposlio diplomiranu ekonomistkinju Aleksandru Stojanović, suprugu Nebojše Stojanovića, direktora „Uprave Banje“ i nosioca izborne liste Nove Srbije za Vranjsku Banju.
 
Istoga dana, diplomirani ekonomista Miloš Petrović, sin Gorana Petrovića počeo je, takodje bez konkursa, da radi u „Upravi Banje“, na čijem je čelu Nebojša Stojanović.
 
U Vranju ima preko 8.000 nezaposlenih, medju kojima je preko 200 ekonomista, a da pojednici na posao čekaju i 10 godina.
 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: