PETROVIĆ izvršni direktor NOVOG DOMA

Lokalne vesti - Sreda 11.01.2017 - 10:42

Goran Petrović (SNS) novi je izvršni direktor u “Novom domu”, prvi na tom mestu otkako postoji firma.

Goran Petrović ponovo direktor FOTO OK Radio Goran Petrović ponovo direktor FOTO OK Radio

Iako je u jednom trenutku bilo koalicionog dogovora da Petrović ponovo preuzme funkciju generalnog direktora, koju je i ranije obavljao, u poslednjem času takav dogovor je otpao.

Koalicioni dogovor je takav da budem na mestu izvršnog direktora, pa ćemo videti, za sada ostaje tako.

Najbitnije je da u ovom trenutku preduzeće  po svim linijama funkcioniše najbolje moguće, jer su veoma niske temperature i česte havarije.

O daljim koracima i planovima, govorićemo  kada prođe vanredna situacija
- kaže Petrović.

Petrović je funkciju direktora “Novog doma” obavljao za vreme vlasti DS - a od 2008. do 2012. godine kao član te stranke.

Koliko je poznato, Petrović, koji je u SNS je i predsednik UO “Vodovoda”, a do danas nije podneo ostavku na tu funkciju.

Petrović je postao poznat kada je u oktobru 2008. godine pustio grejanje u hladnim danima, pre roka, pokazujući “kako demokrate to rade”.

Još poznatiji je postao kada je učestvovao u aferi “menjam ženu”, kada je u “Novom domu” zaposlio suprugu direktora Direkcije Dragana Stojkovića, a da bi mu ovaj zaposlio ženu u Direkciji.
 

Kombinacija je propala zbog “neslaganja javnosti”, ali je on nije odustajao od nje. Petrović je za stalno u “Novom domu” zaposlio suprugu tadašnjeg direktora Uprave Banje Nebojše Stojanovića Jelašnice, da bi mu ovaj u Banji zaposlio sina Miloša.

- I drugi su zapošljavali, pa šta - rekao je tada Petrović.

Petrović, inače vlasnik višespratnice koja se graniči sa njegovom porodičnom kućom, bio je glavni kandidat za direktora “Novog doma” odmah po dolasku SNS-a na vlast, ali je izvisio u prvoj turi.
 
Neposredno pre Nove godine došlo je do teških koalicionih trzavica, jer je Petrović bio planiran da smeni dosadašnjeg direktora Ignjatovića (SDS), ali je posle obimne i oštre političke akcije taj manevar odbijen.
 

Petrović inače važi za najvećeg trošadžiju među lokalnim direktorima, sa reprezentacijom firme koja je ostalima daleko nedostižna.

Zbog mnogo krivičnih prijava koje su protiv njega podnete, Osnovno javno tužilaštvo protiv njega vodi postupak broj KT 3188/13, što se smatra jednom od osnovnih prepreka da Petrović potpuno preuzme “Novi dom”.  

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: