Pevanje za uživanje

Lokalne vesti - Petak 22.06.2012 - 00:12

Muzička škola „Stevan Mokranjac“ iz Vranja, koncertom na Trgu Staniše Stošića u četvrtak uveče, obeležila je Svetski dan muzike.

Salica mesta Salica mesta
Veliki broj  đaka i članova ove škole, horski, ali i solo nastupima podsetili su publiku na stare i nove hitove pop i rok muzike.  
 
Besprekoran horski nastup zasluga je Sanje Savić - Nikolić, profesorke solfeđa i dirigenta u ovoj  školi, dok je svaku pesmu ispratio na klaviru Saša Cvetković, takođe profesor iz ove škole.
 
Nešto više od sat vremena, Nikolija  Zdravković, Bojan Cvetković, Stanislava Jaćimović,  Julija Đorđević, Sara Stojanović, Anita Stošić,  Milena Bandović i  Filip Trajković,  uz pratnju hora, izvodili su numere "Parnog  valjka", "Nevernih beba", Bajage, Bebi dol, "Elekrtričnog  orgazma", Adel i mnogih drugih izvođača.
 

Ovim koncertom, đaci i profesori ove obrazovne institucije, obeležili su ujedno  i prvi dan leta, ali i poslednji dan u ovoj školskoj  godini.  

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: