Pijani policajac pretukao čoveka!

Lokalne vesti - Ponedeljak 13.01.2014 - 19:19

Vranje - Policajac Dragan Veličković (46) iz Surdulice i Miloš Stankovića (26) iz sela Suvojnica kod Surdulice tokom Badnje večeri, u pijanom stanju naneli su teške telesne povrede opasne po život Surduličanu Momčilu Anđelkoviću (43).

Momcilo Andjelkovic Momcilo Andjelkovic


Kako je potvrđeno u policiji, Veličković je u uniformi nakon javne proslave Badnje večeri, u alkoholisanom stanju zajedno sa takođe pijanim Milošem Stankovićem bez razloga zaustavio vozilo u kome je bio Anđelković.

Izvukli su ga iz automobila, a onda fizički nasrnuli na njega, dok od udaraca Anđelković nije ostao bez svesti. – Ne sećam se tačno ko, ali su nam javili da je Momčilo povređen.

Otišli smo na lice mesta i imali smo šta da vidimo.

Onakve povrede ne treba naneti ni najvećem neprijatelju za Badnje veče – kaže Momčilova sestra Dafina.

Anđelković je sa prelomom vilice, čeone kosti na glavi i više povreda na telu, najpre prebačen i surduličku bolnicu gde mu je ukazana prva pomoć.

Odatle je  prebačen u vranjski Zdravstveni centar, a iz Vranja zbog ozbiljnosti povreda u niški Klinički centar.

- Posle zadržavanja od 48 sati, Veličković i Stanković su sa krivičnom prijavom predati Osnovnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu.

Tužilac im u Hanu nije odredio pritvor, već ih je pustio da se brane sa slobode – saopšteno je u surduličkoj policiji.
Portparol PU Vranje Dragan Stamenković kaže da je Policijska uprava pored krivične prijave, Dragana Veličkovića suspendovala do okončanja sudskog postupka.

Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: