Pirova pobeda Dinama: Dva gola NEDOVOLJNA ZA OPSTANAK

Lokalne vesti - Nedelja 26.05.2019 - 19:01

FK Dinamo na stadionu Jumka u Vranju, pred više od 5.000 navijača, pobedio je ekipu Inđije sa 2:0 što nije bilo dovoljno za opstanak u Super ligi Srbije.

Tri gola Inđije u prvom meču, ipak, nedostižna za Dinamo FOTO: G. Mitić/OK Radio Tri gola Inđije u prvom meču, ipak, nedostižna za Dinamo FOTO: G. Mitić/OK Radio
Dinamo je imao veoma težak zadatak da dostigne prednost Inđije od tri gola, stečenu na domaćem terenu.
 
Prvi čovek Dinama Dragan Antić Recko, nije mogao svoj tim da vodi sa klupe zbog isključenja na prethodnom meču u Inđiji, kada je crveni karton dobio i Elefteris Matsukas
 
Vranjanci su krenuli agresivno i sa puno žara, rešeni da pred svojim navijačima, pred kojima još uvek nisu doživeli poraz, dokažu da im je mesto među najboljima.
 
Dugoočekivani gol za vranjsku ekipu došao je pred kraj prvog poluvremena, kada je u 43. minutu golgeter „žutih“ Dimitrov udarcem glavom doveo svoj tim u vođstvo od 1:0.
 
Tokom prvog dela susreta, u jednom trenutku je došlo do incidenta na tribinama stadiona „Jumka“, kada su intervenisali pripadnici Žandarmerije.
 
Pred sam kraj poluvremena, zbog međusobnog koškanja žute kartone su dobili Bađi iz ekipe gostiju i Miloš Antić iz redova domaćina.
 
Dinamo je i u drugom poluvremenu krenuo ofanzivno, budući da "žuti" nisu imali šta da izgube, dok su gosti uglavnom pokušavali da što više "zadrže vreme".
 
Napadi domaćih su urodili plodom sredinom drugog dela igre kada ja izvojevano vođstvo od 2:0 i najavljena drama na stadionu "Jumka".
 
Najpre je u kaznenom prostoru gostiju Karapandžić u 63. minutu iznudio penal za Dinamo, koji je u gol uspeo da pretvori Željko Dimitrov.
 
Iako su tokom drugog dela meča gosti uglavnom nastojali da sačuvaju prednost iz prvog meča, pet minuta pre kraja Bastajić je imao veliku priliku da stavi tačku na ishod, ali je njegov šut završio preko gola.
 
Usled velikog broja prekida tokom utakmice, određena je sudijska nadoknada od čak sedam minuta.
 
I pored jedne sumnjive situacije u šesnaestercu gostiju i napada domaćina, rezultat je ostao nepromenjen do samog kraja.
 
Na terenu je usledilo veliko slavlje gostiju i razočarenje igrača i navijača Dinama.
 

Pored Inđije, u Superligu Srbije još ranije su se plasirali Bačka Topola i Javor, a osim Dinama, društvo najboljih napustili su i Zemun i OFK Bačka.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Sose
26.05.2019. , 19:07
Najuriti Recka matrapaza dovesti zdravu uravu,postaviti strucni stab i prionuti se na rad i to je pravo stvar,mnogo dece u Vranju treniraju Vranju kao u nijednom sportu,napraviti strategiju i napred na stvaranju zdrave osnove.
Sose
26.05.2019. , 19:08
Najuriti Recka matrapaza dovesti zdravu uravu,postaviti strucni stab i prionuti se na rad i to je pravo stvar,mnogo dece u Vranju treniraju fudbalera kao u nijednom sportu,napraviti strategiju i napred na stvaranju zdrave osnove.
Sc
27.05.2019. , 14:02
Sto pricate recko je recko...