Počela kampanja SNS-a: Stvorili smo bazu da lakše rešavamo probleme građana (FOTO)

Lokalne vesti - Utorak 02.06.2020 - 10:47

Funkcioneri Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju započeli su predizbornu kampanju za predstojeće lokalne izbore obilaskom infrastrukturnih objekata izgrađenih ili rekonstruisanih u prethodne četiri godine.

Ispred Hirurškog bloka FOTO: G. Mitić/OK Radio Ispred Hirurškog bloka FOTO: G. Mitić/OK Radio
Okupljanje je započeto u ulici Jovana Jankovića Lunge, nastavljeno u Dunavskoj i obilaskom fontane u Lenjinovoj ulici, a zatim i novog Hirurškog bloka.
 
Vranjski naprednjaci u kampanju ulaze sa ozbiljnim rezultatima, ali i sa ozbiljnim planovima, kazao je prvi čovek stranke u Vranju, Slaviša Bulatović.
 
- Koristimo priliku i da porazgovaramo sa građanima i čujemo koji su to problemi koji ih najviše muče i ja mogu da im obećamo da ćemo se tim problemima nakon izbora ozbiljno baviti.
 
Tada ćemo imati mnogo više resursa i snage u odnosu na 2016. godinu kada smo došli na vlast, jer ćemo imati stabilniju finansijsku situaciju i sistem koji smo uspeli da ispostavimo u protekle četiri godine – najavio je Bulatović.
 
Jedan od potpredsednika vranjskig SNS-a i gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković podsetio je na sve što je urađeno u MZ „Kuso blato“ u protekle četiri godine: završetak Hirurškog bloka, rehabilitaciju Dunavske ulice, rekonstrukciju ulice J. Jankovića Lunge i Muzej-kuće Bore Stankovića, zatim zamenu javne rasvete u naselju Češalj, kao i proširenje toplovoda u ovom delu grada i izgradnju lifta u Centru za razvoj usluga socijalne zaštite.
 
- Najznačajniji započet projekat je rekonstrukcije ulice Bore Stankovića, koju rešavamo, uz mnogo problema i nadam se da ćemo je završiti do kraja građevinske sezone.
 
Nastavljamo i proceduru realizacije rekonstrukcije starog dela Bolnice, vrednosti 14 miliona evra, što je i prioritet Vlade Srbije, a planiramo i izgradnju stadiona po UEFA standardima na Sportskom centru – rekao je Milenković i dodao da će se ulagati i u naselje Ledena stena i u dalje proširenje toplovoda.
 
Nakon toga, delegacija vranjskih naprednjaka obišla je i put do sela Beli Breg koji je obnovljen u dužini od dva kilometra, kao i asfaltirani put u Milivojcu.
 
U Katunu, lokalna samouprava je rekonstruisala dva kraka puta kroz selo, obnovila javnu rasvetu i sredila školski stadion.
 
Ukupan iznos investicije u infrastrukturu u ova tri sela iznosi 8,2 miliona dinara, a ulaganje u ruralna područja će, kako je najavljeno, biti nastavljeno.
 
- U narednom periodu planiramo ulaganje u vodovodnu mrežu u svim selima moravskog sliva, za šta se priprema projektna dokumentacija.
 
Uređenjem komunalne infrastrukture želimo da stvorimo podjednake uslove za život meštana u selima kao i u gradu, da mladi ostanu u selima i tu planiraju svoju budućnost, a lokalna samouprava će, putem pomoći i subvencija, pomoći u razvoj poljoprivredne proizvodnje – kazao je Slobodan Milenković.
 
Predstavnici vranjskih naprednjaka razgovarali su sa meštanima o njihovim problemima i onome što treba tek uraditi.
 
- Zadovoljan sam što smo uspeli da deo problema ovdašnjih ljudi rešimo i što mogu da im poručim da smo stvorili ozbiljnu bazu da njihove probleme mnogo lakše rešavamo, tako da verujem da će u to moći brzo da se uvere – poručio je Slaviša Bulatović.

Foto Galerija

Vranjski naprednjaci započeli predizbornu kampanju

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:

03.06.2020. , 00:26
Pa zato ulicu Otona Zupancica jos ne mozete da resite sramota.