Početak glavnog pretresa na suđenju devojci koja je vozila auto smrti: Optužena iznela svoju odbranu

Lokalne vesti - Petak 10.02.2023 - 14:15

Početak glavnog pretresa u slučaju saobraćajne nesreće u kojoj su, pre godinu dana, stradale dve devojke iz Predejana, održan je u četvrtak, a na njemu je optužena iznela svoju odbranu.

Foto: S.Tasić/OK Radio Foto: S.Tasić/OK Radio

Prema navodima Višeg javnog tužilaštva ispitani su oštećena M.K., kao i pravni sledbenici pokojnih oštećenih M.A. i P.K., kao i drugi svedoci, a sledeći glavni pretres je odložen za dan 03.04.2023. godine.

- Po podignutoj optužnici Višeg javnog tužilaštva u Vranju od dana 06.06.2022.godine, protiv okr.Stoilković Anđele iz Predejana, zbog kriv.dela Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz čl.297.st.2. u vezi čl.289.st.1.Krivičnog Zakonika, u kojoj saobraćajnoj nezgodi su život izgubile M.A. i P.K. i nakon potvrđivanja optužnice od strane Višeg suda u Vranju, dana 12.12.2022.godine, pred tim sudom održano pripremno ročište, na kom su izneti predlozi stranaka u postupku i koji dokazi će se izvoditi na glavnom pretresu.

Za izvršenje krivičnog dela Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz čl.297.st.2. u vezi čl.289.st.1.Krivičnog Zakonika, koje se kriv.delo se stavlja na teret optuženoj S.A., zaprećena kazna zatvora od dve do dvanaest godina zatvora -
navodi se u saopštenju tužilaštva.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Abc
13.02.2023. , 15:52
Dobro da je odrzano rociste.Za ovakve prekrsaje ne treba rocista.Neka se Zakonom precizira i kraj....Ovako se jos vise ubijaju vec ubiveni roditelji stradalih devojaka.Do istine tesko da ce se doci.Iskazi se stalno menjaju.Jedino se istina moze cuti samo iz usta stradale Katarine...a cuce se kad je Bog spusti u sudnici, jar je ona bila i spasilac i stradalac u J.Moravi.Za nju ne treba ni odbrana, ni podrska.Podrska je ona sama sebi i sad.Cvrsto je koracala kroz zivot sama,koji na zalost joj zaustavi brzina auta 150/h.