Podržan jedan projekat na konkursu za crkve i verske zajednice: Grad finansira nastavak radova na crkvi na Bunuševačkom groblju

Lokalne vesti - Petak 14.05.2021 - 13:51

Na 37. sednici Gradskog veća kojom je predsedavao gradonačelnik Slobodan Milenković između ostalog usvojena je Odluka o izmenama i dopunama statuta Predškolske ustanove ,,Naše dete” u Vranju.

Poseta gradonačelnika Milenkovića crkvi u izgradnji FOTO: vranje.org.rs Poseta gradonačelnika Milenkovića crkvi u izgradnji FOTO: vranje.org.rs
Ovom izmenom vrtić ,,Zvončica” uvršten je u sistem Predškolske ustanove
 
Većnici su usvojili  i Plan rada Gradskog štaba za vanredne situacije za 2021. godinu, Izveštaj o radu Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Vranja za prošlu godinu, kao i Program rada ovog saveta za 2021. godinu. 
 
Na sednici veća usvojen je i Lokalni akcioni plan zapošljavanja grada Vranja za 2021. godinu, kao i Predlog Komisije za finansiranje projekata crkava i verskih zajednica iz budžeta grada Vranja u 2021. godini. 
 
- Na ovaj konkurs pristigla je jedna prijava, koja se odnosi na  realizaciju projekta izgradnje hrama Vaskrsenja Hristovog na Bunuševačkom groblju
 
Time će biti omogućen nastavak radova na ovom verskom objektu - rekla je Danijela Milosavljević gradska većnica. 
 
Na današnjem zasedanju gradski većnici usvojili su i Predlog odluke o izradi Strategije unapređenja položaja mladih grada Vranja za period 2021-2025. godine.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: