Podržimo PRAVE VREDNOSTI: Udruženje BEV nagrađuje najbolje srednjoškolce

Lokalne vesti - Ponedeljak 07.12.2020 - 12:11

Udruženje građana „Borino i evropsko Vranje“ (BEV) započelo je novu akciju pod nazivom "Podržimo prave vrednosti".

Nagrade za po jednog najboljeg u svakoj školi FOTO: Udruženje Nagrade za po jednog najboljeg u svakoj školi FOTO: Udruženje "BEV"
Tokom akcije, BEV planira da nagradi po jednog najuspešnijeg đaka u svakoj srednjoj školi u Vranju.
 
Akcijom "Podržimo prave vrednosti" ovo udruženje pokušava da stimuliše učenike da se trude da postanu najbolji u svojoj školi.
 
- Upravo je đačko doba zaslužno za sve ono što smo bili, ono što jesmo i ono što ćemo biti
 
Zadovoljstvo nam je da poklonimo tablete najboljim đacima, predstavnicima svoje škole, sa željom da nižu uspehe a da im tablet bude jedan od alata za usavršavanje novih znanja i veština - kažu iz BEV-a. 
 
Pokloni su donacija članova udruženja i firmi koje su pokazale interesovanje i društvenu odgovornost sponzorisanjem akcije.
 
Do sada su pokloni, tablet-računare, dodeljeni učenici 4. razreda Gimnazije "Bora Stanković" u Vranju Mihaeli Milenković, učenici 4. razreda Tehničke škole u Vranju Emiliji Đorđević, učenici 4. Ekonomsko - trgovinske škole u Vranju, Jovani Stojković i učeniku 4. razreda Srednje poljoprivredno - veterinarske škole "Stevan Sinđelić" u Vranju, Predragu Aleksiću
 
Udruženje "BEV" započelo je svoje aktivnosti letos, čišćenjem izletišta "Ćoška", u saradnji sa Crvenim krstom organizuju akcije dobrovoljnog davanja krvi, a akcija koja je najviše medijski odjeknula je postavljanje uličnih biblioteka u Vranju.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: