Pokušaj samospaljivanja isped Opštine

Lokalne vesti - Utorak 11.09.2012 - 11:37

Dragan Reljić (60), izbelica iz Bosne, pokušao je u utorak da se zapali benzinom ispred zgrade Skupštine Grada Vranja.

Sa lica mesta Sa lica mesta
Reljić tvrdi da je razlog da podigne ruku na sebe i okonča svoj život to što je beskućnik već dvadeset godina. 
 
Prema njegovim  navodima izbačen je iz kolektivnog centra O.Š. „Radoje Domanović“ i nakon privremenog boravka u vranjskoj Prihvatnoj stanici sada je na ulici bez krova nad glavom. 
 
Na poziv obezbeđenja ispred skupštinskog zdanja  ubrzo su stigli vatrogasci, hitna pomoć i policija, kako bi sprečili Reljića u njegovoj nameri. 
 
Čitav događaj ispratili su zabezeknuti građani koji su se zadesili na mestu dešavanja. 
 
Reljić je odustao od polivanja benzinom, jer je kako je izjavio želeo da to uradi pred tv kamerama, kojih na sreću nije bilo na licu mesta. 
 
Na kraju, Reljić je napustio mesto događaja, sve vređajući i klevetajući  Branimira Stojančića, gradskog većnika zaduženog za socijalna pitanja.
 
Stojančić je novinarima objasnio da je Reljić iseljen iz kolektivnog centra O.Š. „Radoje Domanović“ zbog incidentnog ponašanja koje su prijavili građani.
 

- Reljić je radno sposobno lice. Dobio je stan solidarnosti ali ga je odbio, nije hteo da se useli, kao ni da prihvati smeštaj u kolektivnom centru u Vranjskoj Banji – kaže Stojančić. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: