Pokušaj samoubistva kod Sportske hale

Lokalne vesti - Utorak 18.09.2012 - 12:07

Vranjanac S.Z. (16) pokušao je samoubistvo skočivši u ponedeljak oko 19 časova sa mosta kod Sportske hale, potvrdila je lokalna policija.

Sa lica mesta Sa lica mesta
Za sada su nepoznati motivi ovog čina. 
 
Portparol PU Vranje Dragan Stamenković za O.K. Radio kaže da je nesrećni mladić pri skoku u Vranjsku reku zadobio teške telesne povrede. 
 
– Sumnja se da je u pitanju pokušaj samoubistva, ali tu informaciju još uvek ne možemo zvanično da potvrdimo, dok se istraga ne završi. Reč je o maloletniku koji je pao s mosta visokog oko šest metara. Na licu mesta intervenisali su pored policije i službe Hitne pomoći i spasilačke ekipe Vatrogasnog bataljona - kaže Stamenković.
 
 Načelnik Urgentnog odeljenja vranjske Bolnice Ljubiša Stoiljković kaže da je mladić na to odeljenje primljen sa teškim telesnim povredama zbog kojih je upućen na lečenje u niški Klinički centar. 
 

– Nakon konstatovanja povreda na rentgenu, pacijent je upućen u veći centar. Ne želimo da reskiramo kada su teške povrede u pitanju i zato takve pacijente upućujemo dalje - kaže Stoiljković.  

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: