Pola Banje slavilo odlazak direktora Jelašnice (FOTO)

Lokalne vesti - Subota 05.10.2013 - 11:32

Vranje - Smena Nebojše Stojanovića Jelašnice, kadra SNS-a, sa funkcije direktora Uprave Banje, proslavljena u Vranjskoj Banji od strane brojnih meštana uz trubače i kolone automobila koje su trubeći prošle kroz ovo mesto.

Sa skupa Sa skupa

Time je ogromna većina Banjčana pokazala šta misli o radu direktora Stojanovića, sa nadom da će se u periodu koji dolazi ispitati svi njegovi poslovi za koje se sumnja da nisu uvek bili “čisti”.

- Ovo je posle oslobođenja Banje od fašista i ponovnog dobijanja statusa opštine jedan od najradosnijih dana u životu meštana.

Izašli smo da šetnjom automobilima i uz trubače proslavimo “oslobođenje” vitalne firme za život našeg mesta. Nadamo se da više neće kraljevska Banja biti opustelo mesto u blizini pitoreksne Babine Poljane.

Očekujemo da se ispitaju mnogi poslovi, za koje se sumnja da su rađeni na štetu Banje, da se vidi dokle se došlo sa sudskim procesom gde je Stojanović pretukao fudbalera FK Vranjska Banja i sliično.

Dosta je bilo samovolje, šikaniranja zaposlenih, mobinga i svega ostalog zbog čega je postao omrznut u Banji – pričali su meštani okupljeni ispred zgrade Uprave Banje.

Smenjeni direktor  Nebojša Stojanović bio je u zgradi Uprave Banje, a prema tvrđenju očevidaca, prijavio je okupljene policiji, ali nije bilo potrebe za nikavim reagovanjem, jer sve je proteklo u redu i miru, bez ometanja procesa rada i saobraćaja.
 
Inače  novi v.d. direktora, Darko Janković, od 4. oktobra stupio je na novu dužnost.

- Narod je pokazao da nije došao da sprovodi pravdu već da se veseli smeni najomraženijeg direktora u istoriji Banje i da ponudi punu podršku novom direktoru sa nadom da ih neće izneveriti.  

Među okupljenima bilo je pristalica svih stranaka, SNS, SPS, URS i DS, kao i onih koji su kao nestranačke ličnosti podržale proslavu – kaže sagovornik OK radija iz okupljene gomile.

Nebojša Stojanović Jelašnica je u svojoj političkoj karijeri bio član DS, pa Nove Srbije, sa kojom je izašao na izbore 2012. godine, i osvojio dva odbornika, od 15 koliko ih ima u banjskoj Skupštini.

- Do glasova je došao uz ogroman pritisak mehanizma vlasti oličene u Upravi Banje. Po završetku izbora, Jelašnica je sa odbornicima prešao u SNS.

Njegova smena usledila je nakon saznanja iz vrhova SNS iz Vranja da je jedan od onih koji želi da sedi na dve stolice, na javnoj direktorskoj koja pripada SNS i onoj tajnoj partijskoj u krilu drugih partija.

Verujemo da se osnovano posumnjalo u njegovo poslovanje i da će ono biti ispitano – smatraju žitelji Banje.  

 

        
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: