Policija u kombiju našla ILEGALNE MIGRANTE, vozač UHVATIO MAGLU

Lokalne vesti - Petak 09.08.2019 - 14:04

Vranje - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu uhapsili su A. M. (1994) iz okoline Preševa, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi i posebni slučajevi falsifikovanja isprave.

Policija ga sustigla i uhapsila FOTO: D. Ristić/OK Radio Policija ga sustigla i uhapsila FOTO: D. Ristić/OK Radio
Pripadnici granične policije su na području Preševa zaustavili kombi u kom su pronašli 33 državljana Pakistana, sedam Irana i po tri državljana Eritreje i Avganistana, bez potrebnih dokumenata.
 
A. M., koji je kombijem upravljao sa registarskim tablicama drugog vozila, pokušao je da pobegne, ali ga je policija sustigla i uhapsila
 
Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega je, uz krivičnu prijavu, priveden tužilaštvu. 
 
Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Vranju odredio mu je pritvor do 30 dana.
 

Ovaj tekst proizveden je uz pomoć i podršku grada Vranja u okviru projekta "Živimo  zajedno a ne jedni pored drugih". Sadržaj ovog teksta i stavovi izneti u njemu isključiva su odgovornost OK Radija i ne izražavaju stavove i mišljenja grada Vranja.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: